Това е най-големият дар, който съм получавала просто ей така…

 Благодарности за споделянето! Семинар „Женското начало – кръгът на сила“ 2016г.


Споделени рошави мисли

Светлината на деня заигра в очите ми от момента на пробуждането. Днес ме очакваше едно ново начало… предусещах го и се боях… но някак си неохотно, защото цялата ми женска същност жадуваше да бъде събудена. Призовах Вселената и тя ми отвърна с кръга на женското начало. Бях допусната в кръга с прегръдка, която прогони страховете ми, затаили дъх и чакащи пред вратата на залата, за да се вселят в мен отново.

„Потопих се в усещанията си. Всичко там бе една цяла светлина. Жените до мен излъчваха всичко необходимо за да дадат и да приемат. Заедно, обърнахме поглед към звездите. Направените лични карти на едни от нас говореха безброй неща, на други – нищо. Но това бе без значение, защото всеки ход на планетите, начертали пътя ни, бе ясен на Петя. Тя просто заигра с тях, а ние неуморни и жадни да научим, я разпъвахме с въпроси….. издържа….. и дори ни обеща още… разбрах може би най-важното…че имайки основата, мога във всеки момент да избера каква да съм. И аз избрах женското начало в мен. Кръга на сила.

Поех по пътя на търсенето на жената в мен. Кристина с тихия си глас ме водеше за ръка през цялото време. Нямаше нито страх, нито несигурност, а само едно желание да се преоткрия, да се опозная и преродя…. в себе си…. дишайте, дишайте…… и ние задишахме… пулсирахме като едно цяло и всяка сама за себе си…. преживявахме срещи с близки и намирахме отговори на важни въпроси…. толкова сме силни и слаби едновременно!!!! Познавам себе си, но не докрай, мога да говоря много и да не казвам нищо. Крещя на ум на тези, които ми шепнат на глас, а да произнеса дума – не мога. „Момичета, пейте за тези, които не се чуват…“…..и пречистващите сълзи не спряха от очите ми…. .силата на кръга, който пя за мен ме изнесе в необятното…… проговорих………. това е най-големия дар, който съм получавала просто ей така, само защото другите са готови да дадат без да чакат в замяна каквото и да било…..благодаря Ви!!!……… Радостта ми изпълни цялото ми Аз. Мислих, че в този ден, повече няма какво да науча…… а не знаех, че бях само в началото на увода, на отворената книга „Женското начало“.

1image..

Нахранена с любов чрез трапезата на Криси, исках просто да си остана в това блажено състояние на наученост, в което бях изпаднала. Говорихме, разсъждавахме, сменяхме символите и се опознавахме. „Вземете си шаловете, момичета …..“…………… дали практичният ми ум, би могъл да опише полета на тялото в ритми, не практикувани от мен…едва ли….това трябва да се изживее…или минимум – да се затанцува, изгори……. Като пожар бушуваше тялото ми, бях Жената, зареждащата, омагьосващата, истинската, такава – каквато всяка от нас Е…там, някъде…по пътя… по който вървим, на който се срещнахме, за да продължим преоткриването си заедно чрез Кръга“.

 Един благодатен ден от мен,

Наталия.

 

Блог

точните въпроси

Ако задаваме точните въпроси, ще получаваме точните отговори!

Тази публикация е вдъхновена от низ от събития, поредица от случайни случайности и още по-случайни […]

Вижте повече
Икигай или Ценността на живота

Икигай или Ценността на живота

За да откриеш ценността на живота или своя Икигай (生 き 甲 斐 ,„ики“ – „живот“ и „гай“ […]

Вижте повече
пещерата от която се боиш

В пещерата, от която се боиш е съкровището, което търсиш

Може да опишем модерния живот като желание да избягаме от обикновеността, в него присъства един копнеж […]

Вижте повече

Абонирай се за бюлетин