Innerself

Това е най-големият дар, който съм получавала просто ей така…

 Благодарности за споделянето! Семинар „Женското начало – кръгът на сила“ 2016 г.

 

Споделени рошави мисли

Светлината на деня заигра в очите ми от момента на пробуждането. Днес ме очакваше едно ново начало… предусещах го и се боях… но някак си неохотно, защото цялата ми женска същност жадуваше да бъде събудена. Призовах Вселената и тя ми отвърна с кръга на женското начало. Бях допусната в кръга с прегръдка, която прогони страховете ми, затаили дъх и чакащи пред вратата на залата, за да се вселят в мен отново.

„Потопих се в усещанията си. Всичко там бе една цяла светлина. Жените до мен излъчваха всичко необходимо, за да дадат и да приемат. Заедно обърнахме поглед към звездите. Направените лични карти на едни от нас говореха безброй неща, на други – нищо. Но това бе без значение, защото всеки ход на планетите, начертали пътя ни, бе ясен на Петя. Тя просто заигра с тях, а ние неуморни и жадни да научим, я разпъвахме с въпроси….. издържа….. и дори ни обеща още… разбрах може би най-важното…че имайки основата, мога във всеки момент да избера каква да съм. И аз избрах женското начало в мен. Кръга на сила.

Поех по пътя на търсенето на жената в мен. Кристина с тихия си глас ме водеше за ръка през цялото време. Нямаше нито страх, нито несигурност, а само едно желание да се преоткрия, да се опозная и преродя…. в себе си…. дишайте, дишайте…… и ние задишахме… пулсирахме като едно цяло и всяка сама за себе си…. преживявахме срещи с близки и намирахме отговори на важни въпроси…. толкова сме силни и слаби едновременно!!! Познавам себе си, но не докрай, мога да говоря много и да не казвам нищо. Крещя на ум на тези, които ми шепнат на глас, а да произнеса дума – не мога. „Момичета, пейте за тези, които не се чуват…“…..и пречистващите сълзи не спряха от очите ми….силата на кръга, който пя за мен ме изнесе в необятното…… проговорих………. това е най-големия дар, който съм получавала просто ей така, само защото другите са готови да дадат без да чакат в замяна каквото и да било…..благодаря Ви!!!……… Радостта ми изпълни цялото ми Аз. Мислех, че в този ден, повече няма какво да науча…… а не знаех, че бях само в началото на увода на отворената книга „Женското начало“.

Нахранена с любов чрез трапезата на Криси, исках просто да си остана в това блажено състояние на наученост, в което бях изпаднала. Говорихме, разсъждавахме, сменяхме символите и се опознавахме. „Вземете си шаловете, момичета …..“…………… дали практичният ми ум, би могъл да опише полета на тялото в ритми, непрактикувани от мен…едва ли….това трябва да се изживее…или минимум – да се затанцува, изгори……. Като пожар бушуваше тялото ми, бях Жената, зареждащата, омагьосващата, истинската, такава – каквато всяка от нас Е… там, някъде … по пътя … по който вървим, на който се срещнахме, за да продължим преоткриването си заедно чрез Кръга“.

 Един благодатен ден от мен,

Наталия.

Блог

Самонараняването при децата

Самонараняването при децата, тийнейджърите и в зряла възраст!

Автоагресията е ярък симптом за преживяно насилие, агресия или травма, както и неспособност да се […]

Вижте повече
Отстраняването на симптома

Отстраняването на симптома не е лечение

Модерната парадигма на медицината е да разделя тялото от съзнанието и човека от средата му. […]

Вижте повече
деструктивната самоцензура

Техника за разкриване и освобождаване от деструктивната самоцензура

Умът ни има наклпнност към саморегулация. Той осъществява контрол над поведението и действията ни, докато […]

Вижте повече

Абонирай се за бюлетин