Innerself

Присъедини се към нашето 7 дневно СЪБУЖДАЩО  ОТТЕГЛЯНЕ

Водещ: Кристина Дойчинова

Място: Високо в планината

Дата: 21-27.06.21г

Час: Цял ден

Категория:

Описание

Какво прави 7-дневната „Програма Бога толкова специална?

Тя е напълно различна от всяко събитие, което сте посетили. Нейната цел е свързване със самите вас в обятията на природата, завръщане в собственото ви присъствие и осъзнаване на „кой съм“  – без скрити и „тъмни“ истини.

Когато знам кой съм, какъв съм, какъв е произходът на моделите, чрез които възприемам света и общувам с него, мога да променям, мога да лекувам и освобождавам. Осъзнаването и отработването на минали събития взаимоотношения и случки възвръщат силата и усещането за цялост. В много голям процент хората не са си дали сметка за реалния отпечатък, който минали и привидно „нормални“ дребни неща са оставили, а в други пъти – мислят, че са приключили с миналото, което всъщност се е загнездило дълбоко в подсъзнанието, често и в тялото.

Събитието е само за хора, които истински желаят движение, трансформация и лечение в живота си. То е за безстрашните отворени умове, които ще спят под звездите и ще се къпят в реките. То е за жадните за свобода, готови за кратко да оставят суетата на света. За тези, които търсят връзката си със спонтанността, интимността и честността, за да се почувстваш истински жив, споделен и спокоен, за да започнеш да се приемаш и разбираш по-добре, независимо дали някой друг те разбира.

7-дневната трансформация

7-дневната „Програма Бога“ е магично горско, планинско, природно оттегляне, което не е за всеки. Не приканваме всички да се запишат. Нашата работа в планината е отдадена само на отдадените, на тези от вас, които идват готови за промените, които носи срещата със себе си.  Каним те на среща със самия теб!

В тези седем дни целият ни екип ще бъде с вас в планината. Ежедневно, а понякога и среднощно, ще практикувате специфични динамични дихателни модели под ръководството на инструктор и ще преминавате процеси на индивидуална интеграция с терапевт. Специално избрани техники и задачи ще подпомагат цялостния ефект от практиките. Структурата на „Програмата Бога“ е предизвикателна и преходи, разходки, изгреви, залези, красиви гледки, лагерен огън, песни, музика и… ще ни съпроводят за почивка.

7-дневната „Програма на Boga Breathing Therapy ви помага да промените множество неща в живота си без да е необходимо да преминавате години на психотерапия или коучинг, за да достигнете дълбока и трайна трансформация и напредък!

  • За да получите повече подробности за събитието свържете се с нас.
  • Точното място на това събитие ще бъде споделено само с хората, които ще участват.
  • Всеки участник ще получи списък с всичко, което ще му е необходимо.
  • В програмата ще приемем само 15 души.

ПРЕЖИВЕЙ ТРАНСФОРМАЦИЯ В 7 ДНИ, КАТО СЕ ЗАПИШЕШ ЗА Boga Breathing Therapy – ОТТЕГЛЯНЕ!

Блог

Самонараняването при децата

Самонараняването при децата, тийнейджърите и в зряла възраст!

Автоагресията е ярък симптом за преживяно насилие, агресия или травма, както и неспособност да се […]

Вижте повече
Отстраняването на симптома

Отстраняването на симптома не е лечение

Модерната парадигма на медицината е да разделя тялото от съзнанието и човека от средата му. […]

Вижте повече
деструктивната самоцензура

Техника за разкриване и освобождаване от деструктивната самоцензура

Умът ни има наклпнност към саморегулация. Той осъществява контрол над поведението и действията ни, докато […]

Вижте повече

Абонирай се за бюлетин