Innerself

Препоръки

Yovko Handzhiev
Yovko Handzhiev
2023-10-26
Wonderful professionals! The therapy and other practices are very efficient!
Eva Markova
Eva Markova
2023-10-26
One of those places that has a special space in my heart. Deeply grateful for all the inner work I have managed to complete with the guidance and support of the therapists in inner self. Wonderful seminars and practices that always leave a big mark in my life.
Niya Ignatova
Niya Ignatova
2023-10-26
Екипът на InnerSelf е създал един прекрасен и цялостен контейнер за личностно развитие. При всяка практика се чувствам приета, подкрепяна и в последствие все по-свързана със себе си. Благодаря за отдадеността и сърдечността на екипа.
Simona Dimitrova
Simona Dimitrova
2023-04-14
Едно от любимите ми места в София - светло, чисто, подканващо към завръщане в себе си. Посещавам с удоволствие събитията и всеки път научавам нещо ново и безценно. А хората, които работят там усещам истински подкрепящи. Професионалисти с отворени сърца
Rossen Zotkov
Rossen Zotkov
2023-04-08
Препоръчвам безрезервно във всяко едно отношение, но най-вече (и което е най-съществено) заради екипа. Страхотни професионалисти, с богат практически опит във всички техники и методи, с които работят и с неизчерпаемо вдъхновение да бъдат истински полезни на хората. Място, където ще получите отношение не просто като "клиент", а като Човек.
inna petrova
inna petrova
2023-04-08
Надеждни и приятни събеседници
Vladislava Petrova
Vladislava Petrova
2023-04-07
Това е мястото за всеки, който има нужда да се усъвършенства, да научи повече за себе си и общуването с хората. Препоръчвам от сърце професионалистите в InnerSelf и в частност Радостина Митова-Желева.
Stefana Aleksova
Stefana Aleksova
2023-04-07
Мястото е изключително! Посещавала съм няколко от събитията, които се организират в центъра. Препоръчвам церемониите на Рада с Камбо, също така едно изключително преживяване е Бога Дихателна терапия, която се провежда всеки месец. Определено си заслужава, всеки един момент прекаран там! “Точка на покой”, за мен е сравнително нова практика, която започнах, но със сигурност ще посещавам всеки месец. Инър Селф, а един истински стойностен център и едно прекрасно начало за всеки, който желае да разбере повече за себе си! 🙏🏼🤍
Liya Petkova
Liya Petkova
2023-04-07
Препоръчвам с две ръце! Всеки, който търси различни практитики, курсове, терапии след, които е "нов човек", това е мястото! Аз завърших курса по хипнотерапия при тях, също посещавам различни практики и благодарение на красивите души, които творят там, преживяването е запомнящо и добре интегрирано! В този център всичко се прави от любов и чистота! А още по-приятното, е че влизайки в кабинетите и залата, се откъсваш от софийския живот, защото хармонията вирее навсякъде!

Блог

Самонараняването при децата

Самонараняването при децата, тийнейджърите и в зряла възраст!

Автоагресията е ярък симптом за преживяно насилие, агресия или травма, както и неспособност да се […]

Вижте повече
Отстраняването на симптома

Отстраняването на симптома не е лечение

Модерната парадигма на медицината е да разделя тялото от съзнанието и човека от средата му. […]

Вижте повече
деструктивната самоцензура

Техника за разкриване и освобождаване от деструктивната самоцензура

Умът ни има наклпнност към саморегулация. Той осъществява контрол над поведението и действията ни, докато […]

Вижте повече

Абонирай се за бюлетин