Innerself

Предстоящи сесии

Предстоящи сесии

4 – 5.11
и
25 – 26. 11

от 19:00ч. до 22:00ч.


Желанието за живот в хармония и състояние на вътрешен мир е предизвикало милиони хора по света да търсят техники и методи, да пътуват и изследват различните възможности, различните традиции и култури. И цялото знание на света води до една обща точка – ДЪХА. Всички форми на емоционално, физическо и умствено пречистване минават през дишането като основно или подкрепящо средство, като инструмент за промяна или подпомагане на процесите за промяна, освобождение и хармонизиране.
В техниката Боганшу дъхът е наш водач в прочистването и промяната. Боганшу ни въвежда в дълбините на несъзнаваното, където имаме възможност да направим избор на едно по-дълбоко ниво за да заживеем в мир със себе си и света, свободни от страховете и ограниченията на преживяванията и заучените норми.

Boga Breathing Therapy
Ползи и ефективност

Система на динамично дишане с целебен ефект над човешката псхика. Това е интензивен метод за справяне с панически атаки (ПР); високи нива на тревожност (ТР); депресивни състояния; смущения на съня, спомага за освобождаване на съзнателните и ирационални страхове; деструктивни модели на поведени; нездравословни навици, мисловни матрици и усещането за безпътица в живота, както и последствията от дисхармонични събития и травматичен опит в миналото.

Тази техника на дишане изчерпва и пречиства натрупаните емоционални блокажи и травми, натрупванията на срам, страх и вина в живота. Можем да ги срещнем под формата на безпричинна тревожност, паника, притеснителност, интровертност, прекомерна чувствителност, обидчивост и безброй други вътрешно-болезнени изяви, които правят живота болезнен и ограничен.
Чрез Боганшу разгръщаме пространство за свободно, хармонично и градивно общуване със себе си и света.
Стимулира въображението и креативността. Разгръща дарбите и заложбите като отваря пространства за нови възможности. Тази техника ще подпомогне духовното ви разгръщане и реализацията на личния потенциал.

КАК СЕ СЛУЧВА ТОВА?

Интензивният характер на методологията въздейства над биохимичните процеси и ендокринната система в човешкото тяло, както знаем тя е от първостепенна важност за основните процеси в организма и има огромно влияние над психичното здраве. Установено е, че при състояния на стрес, депресия, паническо разстройство, тревожно разстройство, безсъние и т.н. се наблюдава наличие на биохимичен дисбаланс.
Регулирането на тези процеси, чрез дишането, има пречистващо и възстановяващо въздействие над психиката и води до нейната по-добра устойчивост.

Основните физически промени, които се преживяват от тялото по време на интензивно дишане: по-бърза циркулацията на кръвта и промени във възприятията. Хипервентилацията предизвиква промени в хормоналня баланс и необичаен електрически поток между мозъчните клетки (синаптичните връзки). Ускорената циркулация на кръвта повишава температурата на тялото и в резултат на това, се увеличава нивото на активност на органите. Всички тези промени влияят на менталните възприятията и отварят нови психични пространства, отразявайки се и на физическото здраве.

Дишането е път към изцеление на тялото, психиката и живота!
Прочети още за метода ТУК

КАК ПРОТИЧА?


* Две поредни дихателни сесии по една в двата дни от мероприятието.

 • 19:00 ч.
  Инструкции и въведение в Бога терапия
 • 19:40 ч.
  Релаксация за настройване
 • 20:00 ч.
  Бога дишане
 • 21:30 ч.
  Релаксация за интеграция

 

КАКВО ВИ Е НЕОБХОДИМО?


Залата в InnerSelf има всичко необходимо за дихателната сесия (удобен матрак, лека завивка и удобна възглавничка ще бъдат на ваше разположение), за вас остава да бъдете в удобни дрехи.

Водещ : Кристина Дйчнова

Сесията протича в малки групи, поради което е необходимо предварително записване.

За записвания и въпроси:
тел. 0889 722 483
center@innerself.bg
или директно във формата за контакти ТУК

Със сигурност ще се срещнем някъде по пътя!

Блог

Самонараняването при децата

Самонараняването при децата, тийнейджърите и в зряла възраст!

Автоагресията е ярък симптом за преживяно насилие, агресия или травма, както и неспособност да се […]

Вижте повече
Отстраняването на симптома

Отстраняването на симптома не е лечение

Модерната парадигма на медицината е да разделя тялото от съзнанието и човека от средата му. […]

Вижте повече
деструктивната самоцензура

Техника за разкриване и освобождаване от деструктивната самоцензура

Умът ни има наклпнност към саморегулация. Той осъществява контрол над поведението и действията ни, докато […]

Вижте повече

Абонирай се за бюлетин