Innerself

Кабинети под наем

Кабинет АЛФА – ниво 2

Кабинетът е в пастелно сиви тонове, разполага с две удобни кресла и красива ретро лежанка за провеждане на терапевтични сеанси. Оборудван е с масичка и прекрасен старинен скрин. На разположение на терапевта и клиента има чаен сет и сет за вода. Множество зеленина създава усещане за спокойствие и уют. Кабинетът разполага с климатик и два големи отваряеми прозорци.

Кабинет ТЕТА – ниво 2 

Кабинетът е в пастелно сиви тонове, разполага с релакс стол и модерен и адаптивен диван, който може да се ползва за лежанка при провеждане на терапевтични сеанси. Оборудван е с масичка, библиотека и прекрасно старинно бюро. На разположение на терапевта и клиента има чаен сет и сет за вода. Множество зеленина създава усещане за спокойствие и уют. Кабинетът разполага с климатик и един голям отваряем прозорец.

Двата кабинета – АЛФА и ТЕТА ползват общо антре с рецепция и санитарно помещение.

Кабинет ГАМА – ниво 1 

Кабинетът е в пастелно сиво-зелени тонове, разполага с релакс стол и прекрасна ретро лежанка за  провеждане на терапевтични сеанси. Оборудван е с масичка, скрин и библиотека. На разположение на терапевта и клиента има чаен сет и сет за вода. Могат да се ползват два вида светлина – по-ярка и по-приглушена, като за целта има два вида осветителни тела. Зелени растения и цветя създават усещане за спокойствие и уют. Кабинетът разполага с отоплителен уред и един отваряем прозорец.

Кабинет ДЕЛТА – ниво 1 

Кабинетът е в маслено-зелени тонове, разполага с два удобни релакс стола, подходящи за провеждане на терапевтични сеанси. Оборудван е с две масички и шкафче. На разположение на терапевта и клиента има чаен сет и сет за вода. Могат да се ползват два вида светлина – по-ярка и по-приглушена, като за целта има два вида осветителни тела. Зелени растения и цветя създават усещане за спокойствие и уют. Кабинетът разполага с отоплителен уред и един отваряем прозорец.

Двата кабинета – ГАМА и ДЕЛТА разполагат с общо антре и санитарно помещение. 

Заповядайте!

С радост ще Ви посрещнем в нашето споделено пространство.

Свържете се с нас на тел. +359 889 722 483 или на center@innerself.bg

Блог

Самонараняването при децата

Самонараняването при децата, тийнейджърите и в зряла възраст!

Автоагресията е ярък симптом за преживяно насилие, агресия или травма, както и неспособност да се […]

Вижте повече
Отстраняването на симптома

Отстраняването на симптома не е лечение

Модерната парадигма на медицината е да разделя тялото от съзнанието и човека от средата му. […]

Вижте повече
деструктивната самоцензура

Техника за разкриване и освобождаване от деструктивната самоцензура

Умът ни има наклпнност към саморегулация. Той осъществява контрол над поведението и действията ни, докато […]

Вижте повече

Абонирай се за бюлетин