Индивидуални сеанси

Индивидуалните сеанси, които провеждаме в центъра са насочени към:

  • Терапевтичен процес – срещите са свързани с осъзнаването и промяната на значими за личната история преживявания, навици и състояния (емоции, нагласи, вярвания), с достигане и интегриране на нужните вътрешни ресурси и качествено подобряване способността за комуникация. Създаване на алтернативи и нови, по-добри, възможности за избор. Човек усеща ефекта като чувство на свобода и желание за активност и развитие, като добро настроение и приток на жизнени сили.

В терапевтичните срещи използваме различни методи, чрез които биват предефинирани психични или емоционални състояния и вярвания, породени от минали ситуации, събития и травми в живота, които носят трудности в настоящето. 

  • Развитие потенциала на личността – срещите са свързани с различни аспекти от живота, които желаете да стимулирате. Подобряване на спортни постижения, повишаване дейностт на паметовата система, разкриване на дарби, откриване на житейска посока, реализиране на добра лична комуникаци, извличане и разгръщане на вътрешни ресурси, извличане на лична стратегия за успех, прочистване на психичните пространства и паразитните мисли, стимулиране разгръщането на границите на възприятието и възможностите, поддържане на мисловна хигиена, култивиране на здравословни навици и предизвикване на позитивни промени, освобождаване от стари модели, изследване на личните психични модели и емоционални реакции.

В тези срещи изследвате собствените си мисловни карти и запечатани матрици и се научавате как да оформяте по-здравословни и благодатни навици и поведения.

„Хората правят най-доброто, на което са способни и дават всичко от себе си, независимо, че за страничния наблюдател може и да не изглежда така.”
~ Вирджиния Сатир

Блог

точните въпроси

Ако задаваме точните въпроси, ще получаваме точните отговори!

Тази публикация е вдъхновена от низ от събития, поредица от случайни случайности и още по-случайни […]

Вижте повече
Икигай или Ценността на живота

Икигай или Ценността на живота

За да откриеш ценността на живота или своя Икигай (生 き 甲 斐 ,„ики“ – „живот“ и „гай“ […]

Вижте повече
пещерата от която се боиш

В пещерата, от която се боиш е съкровището, което търсиш

Може да опишем модерния живот като желание да избягаме от обикновеността, в него присъства един копнеж […]

Вижте повече

Абонирай се за бюлетин