За нас

Център InnerSelf e създаден през 2014г. от Кристина Дойчинова, но нейният търсачески и професионален път започват още през 2005г., когато се среща с магията на хипнозата и мощта на дишането, които стават и основни методи в практиката ѝ като терапевт. 

Ние обичаме да наричаме InnerSelf работилница за светове, защото онова което се случва тук е именно отваряне на време-пространство, в което чрез мощни техники хората, които идват при нас  изграждат един нов свят за себе си, и ако пожелаят дори да променят напълно живота си. За десетки хора срещата с методологиите, практикувани в центъра беше катализатор да поемат в напълно нова посока в личния и професионалния си път. Някои се върнаха към забравената си страст да рисуват, други преоткриха музиката, трети поеха по пътя на терапевта, а някои още по-смели, се впуснаха в необикновени приключения и взеха необичайни решения…
Вдъхновението от стремежа на хората за развитие и отвърждаване на живота ни мотивира да продължим делото си като през 2019г. отворихме вратите и на Академия Инърселф / InnerSelf Academy. Това бе естествено продължение на десетгодишен професионален опит в областта на хипнозата и преживелищните методи и общо петнадесет години опознаване света на хипнотичните принципи, състояния и възможности. 

След дългогодишна работа изградихме цялостна система за преподаване, която дава задълбочени и пълноценни познания в сверата на преживелищната и дълбинна терапия, като се специализирахме в преподаването в три области:

  • Обучения по хипноза, които включват хипнотерапия и трансперсонална хипнотерапия
    Макро модули
  • Обучения в специфични техники за психотерапия и личностно развитие
    Микро модули
  • Пневмокатарзис, който включва Бога терапия / Boga Breathing Therapy
    Дългосрочно обучение от 2г.

Цялостната форма, доброто познание във всичките аспекти и дълбочина дават възможност за развиване на добра експертиза и майсторство с времето. Погрижихме се да положим стабилна основа за хората, избрали нашите курсове и обучения. Разработихме различни микро и макро тренинги, които да бъдат лесно усвояеми и полезни, както за професионалисти, така и за лично приложение, изпълнени с ефективни и лесни техники за използване от човек и в ежедневието.

НАШАТА КАУЗА

На първо място да бъдем полезни за хората, които търсят път, развитие, освобждение, но и не по-малко да бъдем полезни в развитието на мета психологията, която за нас е психология на бъдещето. Целта ни е да предложим холистичен подход, който дава възможност на човек да разполага с различни инструменти за справяне както със собствената си психологическа игра, така и в трудни житейски ситуации. В годините успяхме да  достигнем до трансформиращи и ефективни методи за терапия и развитие, които предаваме нататък в името на здравето и радостта.

Екип

Кристина Дойчинова

Кристина Дойчинова

kristinadoychinova@innerself.bg

Кристина е основател на работилница за светове InnerSelf и InnerSelf Academy,  лектор на различни събития насочени към психоемоционалните динамики и терапевтични подходи, преподавател по хипноза и хипнотерапия, води обучения за инструктори по Boga Breathing Therapy, консултант на млади специалисти в сферата на психологията и терапията.

Нейната индивидуална практика и работа с групи помага на хората да променят мислите, чувствата, усещанията, навиците и респективно живота си. Подкрепя ги в преминаването през житейските препятствия и постигането на душевено равновесие, мисловна хигиена и лична реализация. Иновативният подход, личното отношение и внимателно подбраният набор от техники е това,  което отличава нейния професионализъм.

Основни методи в практиката ѝ са:  Хипноза и Хипнотерапия; НЛП; Трансперсонална психология; Гещалт психология; Пневмо катарзис – Боганшу -Boga Breathing Therapy; Водна терапия WaterRebirt.
В последните десет години има проведени над 7000 групови и индивидуални дихателни сесии, редица терапевтични семинари, групи и обучения, както и множество индивидуални часа работа с клиенти. На база опита, обучения, наблюдения и емпирични знания оформя системата Boga Breathing Therapy – Дишане Боганшу и Водна терапия Water Rebirt (Всички те са базирани на стари техники пригодени към днешния свят и психотерапевтични цели.) към ден днешен са едни от най-ефективните техники за личностна промяна и терапия.
Завършила е Психология към ЮЗУ „Неофит Рилски“, обучение за Инструктор по пневмокатарзисни практики; обучение по Хипноза; Хипнотерапия; Трансперсонална Хипнотерапия; Watsu Basic; Liquid Flow Basic; Професионален Коуч към НЛП България; сертифициран НЛП Практик и НЛП Мастър от НЛП обществото на Ричард Бандлър (основоположник на НЛП и пряк ученик на великия хипнотерапевт Милтън Ериксон).

„Какво са историята, философията, та дори
и най-доброто в тях, какво е най-прекрасно устроеният
живот в сравнение с умението да съзираш отвъд видимото“

~ Хенри Дейвид Торо

Радостина Желева

Радостина Митова-Желева

radostinamitovajeleva@innerself.bg

Радостина е младши инструктор по Boga Breathing Therapy в InnerSelf и част от екипа на InnerSelf Аcademy. Понастоящем се обучава за терапевт в системата „Boga Breathing Therapy” към академията. Нейният път е много пъстър и широкообхватен, тя е създател на проекта „С тези две ръце“ и основател на сватбена агенция „My Pretty Wedding“.

Със своята артистична натура и естествен подход, тя е истински вдъхновител за хората, които се обръщат към нея. Дългогодишният ѝ опит в организационни и творчески дейности, работа с хора и групи в областта на бизнеса, академичните и артистично-музикалните среди, както и дългогодишният и личен опит в света на хипнозата я правят ценен консултант и терапевт. 

Завършила е „Университет за национално и световно стопанство“ със специалност Маркетинг, обучение по Хипноза; Хипнотерапия; Трансперсонална Хипнотерапия към към InnerSelf Academy; Курс по Таро и Езотерика с Лада Марина; Дългогодишен иснструктор по Салса и Латино танци; Била е продуцент на шоупрограми, изпълнители и музиканти; Организатор на корпоративни събития, както и Организатор на редица менждународни фестивали свързани с Латино танците.

„Действието е основния ключ

към всички видове успех“

Пабло Пикасо

Рада Сивриева

Рада Сивриева

radasivrieva@innerself.bg

Рада е холистичен терапевт и асистент в курсовете и обученията на InnerSelf Аcademy. 

В работата си съчетава традиционни и алтернативни подходи, съобразени със специфичните нужди на всеки човек. Методите и инструментите, с които борави в индивидуалните сеанси и груповите практики, целят освобождаване от нефункциониращи, ограничаващи и деструктивни модели на поведение, които стопират естествения порив на човек да развива и живее потенциалите си.

Завършила е „Св. Климент Охрисдки“ със специалност славянска филология, преминала е обучение по Хипноза; Хипнотерапия и Трансперсонална хипнотерапия каъм към InnerSelf Academy; Обучение за обучаващи“ в Лече, Италия; Обучение за личностно развитие и работа с хора“ (Basic Synergy Training) в Унгария и Холандия, където освен обучаващ се е била и асистент; Обучение от 200-часа по хатха и ащанга йога и специализирано обучение по Антигравити йога със сертификати към Yoga Alliance; Масаж – Рефлексотерапия“ към НСА и специализация „Тай-масаж I ниво”

„Дай на човек огън и той ще се стопли за ден.

Запали в него огън и ще гори до края на живота си.“

Тери Пратчет

Блог

точните въпроси

Ако задаваме точните въпроси, ще получаваме точните отговори!

Тази публикация е вдъхновена от низ от събития, поредица от случайни случайности и още по-случайни […]

Вижте повече
Икигай или Ценността на живота

Икигай или Ценността на живота

За да откриеш ценността на живота или своя Икигай (生 き 甲 斐 ,„ики“ – „живот“ и „гай“ […]

Вижте повече
пещерата от която се боиш

В пещерата, от която се боиш е съкровището, което търсиш

Може да опишем модерния живот като желание да избягаме от обикновеността, в него присъства един копнеж […]

Вижте повече

Абонирай се за бюлетин