Innerself

За нас и нашата кауза

Център InnerSelf e създаден през 2014 г. от Кристина Дойчинова, но нейният търсачески и професионален път започват още през 2005 г., когато се среща с магията на хипнозата и мощта на дишането, които стават и основни методи в практиката ѝ като терапевт.

Вдъхновението от дълбоко заложения стремеж у човека за развитие, добруване и утвърждаване на живота ни мотивира да продължим делото си като през 2019 г. отворихме вратите на Академия Инърселф / InnerSelf Academy. Това бе естествено продължение на десетгодишен професионален опит в областта на хипнозата и преживелищните методи и общо петнадесет години в опознаване света на хипнотичните принципи, състояния и възможности.

След дългогодишна работа изградихме система за преподаване, която дава задълбочени, холистични и пълноценни познания в сферата на преживелищната и дълбинна терапия.

Цялостната форма, доброто познание във всички аспекти и дълбочина на процесите в психотерапията, позволяват на курсистите да развият експертиза и майсторство. Погрижихме се да положим стабилна основа за онези, които избират нашите курсове и обучения. Разработихме микро и макро тренинги, които да бъдат лесно усвояеми и полезни, както за професионалисти, така и за лично приложение дори в ежедневието. Постарахме се обученията ни да бъдат на ниво лично преживяване, за да може всеки да се учи през собствения си тераевтичен процес. Какво по-добро от опита!?

Специализирахме се в преподаването на:

  • Обучения по хипноза, които включват хипнотерапия и трансперсонална хипнотерапия (Макро модули)
  • Обучения в специфични техники за психотерапия и личностно развитие (Микро модули)
  • Пневмокатарзис, който включва Бога терапия / Boga Breathing Therapy (Дългосрочно обучение от 2 г.)
  • Обучения, водени от международни лектори

 

НАШАТА КАУЗА

На първо място каузата ни е да бъдем полезни за хората, които търсят път, развитие, освобождение, промяна, но и не по-малко да бъдем полезни в развитието на мета психологията, която за нас е психология на бъдещето.

Целта ни е да предложим холистичен подход, който дава възможност на човек да разполага с инструменти за справяне както със собствената си психологическа игра, така и с трудни житейски ситуации. В годините успяхме да достигнем до трансформиращи и ефективни методи за терапия и развитие, които предаваме нататък в името на здравето и радостта за доброто на всички.

Блог

Самонараняването при децата

Самонараняването при децата, тийнейджърите и в зряла възраст!

Автоагресията е ярък симптом за преживяно насилие, агресия или травма, както и неспособност да се […]

Вижте повече
Отстраняването на симптома

Отстраняването на симптома не е лечение

Модерната парадигма на медицината е да разделя тялото от съзнанието и човека от средата му. […]

Вижте повече
деструктивната самоцензура

Техника за разкриване и освобождаване от деструктивната самоцензура

Умът ни има наклпнност към саморегулация. Той осъществява контрол над поведението и действията ни, докато […]

Вижте повече

Абонирай се за бюлетин