Innerself

Екип

Кристина Дойчинова

Кристина Дойчинова

kristinadoychinova@innerself.bg

ЗАПАЗЕТЕ ЧАС

Кристина е основател на работилница за светове InnerSelf и InnerSelf Academy,  лектор на събития, насочени към психоемоционалните динамики и терапевтични подходи, преподавател по хипноза и хипнотерапия, хипнотерапевт, TIC терапевт, кинезиолог, терапевт пневмо катарзис – Бога дишане, води обучения за инструктори по Boga Breathing Therapy, консултант на млади специалисти в сферата на психологията и терапията.

Нейната индивидуална практика и работа с групи помага на хората да променят мислите, чувствата, усещанията, навиците и респективно – живота си. Подкрепя ги в преминаването през житейските препятствия и постигане на душевено равновесие, мисловна хигиена и лична реализация. Пряко насочена е към освобождението на травматичена опитност, емоционални отпечатъци и ограничаващи вярвания. Иновативният подход, личното отношение и внимателно подбраният набор от техники е това,  което отличава нейният професионализъм.

Основни методи в практиката ѝ са:  Хипноза и Хипнотерапия; TIC; НЛП; Трансперсонална психология; Гещалт психология; Сугестопедия; Пневмо катарзис – Бога дишане – Boga Breathing Therapy; Водна терапия WaterRebirth.
В последните десет години има проведени над 7000 групови и индивидуални дихателни сесии, редица терапевтични семинари, групи и обучения, както и множество индивидуални часове работа с клиенти. На база опит, обучения, наблюдения и емпирични знания оформя системата Boga Breathing Therapy – Бога Терапия и Водна терапия Water Rebirth. Те са базирани на древни техники, пригодени към съвременния свят и психотерапевтични цели. Към ден днешен това са едни от най-ефективните техники за личностна промяна и терапия.
Завършила е Психология към ЮЗУ „Неофит Рилски“, обучение за Инструктор по пневмокатарзисни практики; обучение по Хипноза; Хипнотерапия; Трансперсонална Хипнотерапия; Watsu Basic; Liquid Flow Basic; Професионален Коуч към НЛП България; сертифициран НЛП Практик и НЛП Мастър от НЛП обществото на Ричард Бандлър (основоположник на НЛП и пряк ученик на великия хипнотерапевт Милтън Ериксон); Обучение в методиката Kinebiomagnetica (Кинебиомагнетика II ниво) – Мадрид, Испания с преподавател Мануел Кано; TIC (Интегриране на двете мозъчни полукълба) – Мадрид, Испания с преподавател Мануел Кано; Сугестивна – Десугестивна методология към „Фондация проф. д-р Георги Лозанов и проф. д-р Ивелина Гатева“  с преподавател Ванина Бодурова, пряк ученик на  проф. д-р. Г. Лозанов (Проф. д-р Георги Лозанов е един от бележитите психотерапевти и майстори на хипнозата в края на 20-ти век. Той разработва, доказва и прилага науката Сугестология и Сугестопедия – Десугестопедия, като методология.) Прекарала е множество часове на лична практика в преживелищни техники и системи от различни култури и неконвенционални подходи, които са част от развитието ѝ. 

„Какво са историята, философията, та дори
и най-доброто в тях, какво е най-прекрасно устроеният
живот в сравнение с умението да съзираш отвъд видимото“

~ Хенри Дейвид Торо

Радостина Желева

Радостина Митова-Желева

radostinamitovajeleva@innerself.bg

ЗАПАЗЕТЕ ЧАС

Радостина е хипнотерапевт, регресивен терапевт, TIC терапевт и младши инструктор по Boga Breathing Therapy в InnerSelf и част от обучаващия екипа на InnerSelf Аcademy. Понастоящем се обучава за терапевт в системата „Boga Breathing Therapy” към академията. Нейният път е много пъстър и широкообхватен, тя е създател на проекта „С тези две ръце“ и основател на сватбена агенция „My Pretty Wedding“.

Със своята артистична натура и естествен подход, тя е истински вдъхновител за хората, които се обръщат към нея. Дългогодишният ѝ опит в организационни и творчески дейности, работа с хора и групи в областта на бизнеса, академичните и артистично-музикалните среди, както и дългогодишният ѝ личен опит в света на хипнозата я правят ценен консултант и терапевт. 

Завършила е „Университет за национално и световно стопанство“ със специалност Маркетинг, обучение по Хипноза; Хипнотерапия; Трансперсонална Хипнотерапия към към InnerSelf Academy; TIC (интегриране на двете мозъчни полукълба)-Мадрид, Испания с преподавател Мануел Кано; Курс по Таро и Езотерика с Лада Марина; Дългогодишен иснструктор по Салса и Латино танци; Била е продуцент на шоупрограми, изпълнители и музиканти; Организатор на корпоративни събития, както и Организатор на редица менждународни фестивали свързани с Латино танците.

„Действието е основния ключ

към всички видове успех“

Пабло Пикасо

Рада Сивриева

Рада Сивриева

radasivrieva@innerself.bg

ЗАПАЗЕТЕ ЧАС

Рада е хипнотерапевт, холистичен терапевт, TIC терапевт, кинезиолог и асистент в курсовете и обученията на InnerSelf Аcademy. 

В работата си съчетава традиционни и алтернативни подходи, съобразени със специфичните нужди на всеки човек. Методите и инструментите, с които борави в индивидуалните сеанси и груповите практики, целят освобождаване от нефункциониращи, ограничаващи и деструктивни модели на поведение, които стопират естествения порив на човек да развива и живее потенциалите си.

Завършила е СУ „Св. Климент Охридски“ със специалност Славянска филология. Преминала е обучение по Хипноза; Хипнотерапия и Трансперсонална хипнотерапия към към InnerSelf Academy; TIC (Интегриране на двете мозъчни полукълба) – Мадрид, Испания с преподавател Мануел Кано„Обучение за обучаващи“ в Лече, Италия; „Обучение за личностно развитие и работа с хора“ (Basic Synergy Training) в Унгария и Холандия, където освен обучаващ се няколко пъти е била и асистент; Обучение в методиката Kinebiomagnetica (Кинебиомагнетика II ниво) Мадрид, Испания с преподавател Мануел Кано; Обучение от 200-часа по хатха и ащанга йога и специализирано обучение по Антигравити йога със сертификати към Yoga Alliance; Масаж – Рефлексотерапия“ към НСА и специализация „Тай-масаж I ниво”

„Дай на човек огън и той ще се стопли за ден.

Запали в него огън и ще гори до края на живота си.“

Тери Пратчет

 

Блог

Самонараняването при децата

Самонараняването при децата, тийнейджърите и в зряла възраст!

Автоагресията е ярък симптом за преживяно насилие, агресия или травма, както и неспособност да се […]

Вижте повече
Отстраняването на симптома

Отстраняването на симптома не е лечение

Модерната парадигма на медицината е да разделя тялото от съзнанието и човека от средата му. […]

Вижте повече
деструктивната самоцензура

Техника за разкриване и освобождаване от деструктивната самоцензура

Умът ни има наклпнност към саморегулация. Той осъществява контрол над поведението и действията ни, докато […]

Вижте повече

Абонирай се за бюлетин