Екип

                                                                                                                                                               Кристина Дойчинова 

Кристина е основател на работилница за светове InnerSelf, нейната практика помага на хората да променят мислите, чувствата, усещанията, навиците и респективно живота си, подкрепя ги в преминаването през житейските препятствия и постигането на душевено равновесие, мисловна хигиена и лична реализация. Иновативният подход, личното отношение и внимателно подбраният набор от техники е това,  което отличава нейният професионализъм.

Основни методи в практиката ѝ са:  Хипноза и Хипнотерапия; НЛП; Трансперсонална психология; Гещалт психология; Пневмо катарзис - Боганшу -Boga Breathing Therapy ; Neuroplastic breath - Невропластично дишане; Водна терапия WaterRebirt.
В последните седем години има проведени над 4000 групови и индивидуални дихателни сесии, редица терапевтични семинари, тренинги и групи, както и множество индивидуални часа работа с клиенти. На база опита, обучения, наблюдения и емпирични знания оформя системата Boga Breathing Therapy - Дишане Боганшу, Neuroplastic breathing и Водна терапия Water Rebirt (Всички те са базирани на стари техники пригодени към днешния свят и психотерапевтични цели.) към ден днешен са едни от най-ефективните техники за личностна промяна и терапия.
Завършила е Психология към ЮЗУ "Неофит Рилски", обучение за Инструктор по пневмокатарзисни практики; обучение по Хипноза; Хипнотерапия; Трансперсонална Хипнотерапия; Watsu Basic; Liquid Flow Basic; Професионален Коуч към НЛП България; сертифициран НЛП Практик и НЛП Мастър Практик от НЛП обществото на Ричард Бандлър.

"Какво са историята, философията, та дори и най-доброто в тях, какво е най-прекрасно устроеният живот в сравнение с умението да съзираш отвъд видимото"
~ Хенри Дейвид Торо

 

 

                                                                                                      

                                                                                                                                                                                       Мария Николова

Мария е психолог и хипнотерапевт, треньор по личностно развитие, автор и водещ на програми за себепознание и вътрешна трансформация. Нейното призвание е да помага на хората да се погрижат за своя емоционален свят, да реализират целите си с лекота, да извървят пътя към своята хармония. Практиката ѝ е посветена на това човек да развие своето лично благополучие и хармонични взаимоотношения.

  • висше образование по психология;
  • сертификационен курс по хипноза;
  • сертификационен курс по хипнотерапия;
  • сертификационен курс по трансперсонална хипнотерапия;
  • курс по фокусирано мислене Силва Метод;
  • участие в множество семинари и тренинги за развитие потенциала на личността.

 

"Как може да възнегодуваме срещу живота, който сме си създали сами? Кого да обвиняваме и на кого да благодарим, ако не на самите себе си? Кой може да го промени във всеки един момент, ако не ние?"
~ Ричард Бах