Вътрешно пътуване – Hypno Transformation

More

13.11.2018 19:30 - 20:45

Всеки вторник от 19:30ч.

„Hypno Transformation“ представлява комбиняция от специфични техники от хипнотерапията, нлп, йога нидра и медитация, чрез които достигате до вътрешни пространства, където се осъществяват дълбоки промени в психичните и емоционални нагласи. Тялото достига до пълна релаксация, а мисловният поток се забавя. Това състояние позволява да достигнем до една мъдра и творческа част от нас, която ни трансформира и изпълва с вдъхновение.

Всяка тема е насочена към преработка и предефиниране на различни негативни емоционални и психични нагласи, които натрупваме в ежедневието и събитията в живота.
Темите са самостоятели и напълно завършени, не е необходим предишен опит. За по-цялостен ефект може да се насладите на целия цикъл от теми.

 

Предстоящи сесии 

ППрез месец Ноември повтаряме сесиите – магичната сила на числата.
Според нумерологията всяка цифра носи определен енергиен заряд, който внася в нашия живот вибрацията на свързаните с нея чувства, преживявания и събития. Всяка от тях има своята положителна и своята отрицателна страна и в зависимост от личните нагласи ние преживяваме повече или по-малко една от страните на монетата на цифрата.
Чрез вътрешно пътуване през архетипа на числата в тези няколко поредни сесии Hypno Transformation ще се свържем с благодатния аспект на всяко едно от архетипите за да го разкрием по един пълноценен и благодатен начин в живота си.

🌸 6 ноември, вторник от 19:30
Еденица – 1
Елемент огън. Чувство. Първичен пламък.
Балансираната единица – импулс за творчество, изобретателност, градивна амбиция, воля за победа, сила и смелост, желание за независимост, самоувереност, оригинални идеи

🌸 13 ноември, вторник от 19:30
Двойка – 2
Елемент вода. Ум. Двойнственост, женственост.
Балансирана двойка – дарява усет за чувствата на другите и добре развита интуиция, деликатност и дискретност, умения за работа в екип, чувство за хармония, ритъм и колорит, благост и чар; желание за сътрудничество; дипломация и приспособимост; възприемчивост, толерантност, услужливост, общителност.

🌸 20 ноември, вторник от 19:30
Тройка – 3
Елемент огън. Чувство. Изразяване, взаимопомощ.
Балансирано три – добра социалната среда, добра комуникация, общуването с околните, оптимизмът, способността ни да бъдем част от едно по-голямо цяло.
Три затваря триадата баща – майка – дете.

🌸 27 ноември, вторник от 19:30
Четворка – 4
Елемент земя. Тяло. Ограда, форма, работа.
Балансирано четири – символизира работата и сигурността. Тя дарява силна воля и здрав разум, практичност, усърдие, търпение, работоспособност и голяма издържливост, сериозно чувство за дълг и чест.

Танцуваме с душата в дълбока релаксация и отпускане, постигаме промяна и спокойствие!

Ползи:
⭐Привеждане на нервната система обратно в баланс
⭐Пълно отпускане на тялото и психиката
⭐Повишаване на жизнената енергия
⭐Стимулиране на чувството за жизнерадост
⭐Намаляване на паразитните мисли, които се повтарят многократно в едно денонощие
⭐Подобряване качеството на съня
⭐Намаляване на усещането за стрес и тревожност
⭐Освобождаване от чувството на срам, страх, вина
⭐Повишаване на увереността и самочувствието
⭐Разгръщане на креативността
⭐Увеличаване на благодатните постижения

Това е изключително фин метод, който ни показва как промяната в живота ни може да се случва с лекота, позволява ни да се свържем със себе си на дълбоко ниво, намирайки личния център и баланс.

 

ВОДЕЩ: Кристина Дойчинова

С предварително записване на: 
email:center@innerself.bg или тел. 0889 722 483

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *