Завръщане на душата – Дефрагментация на съзнанието

More

20.04.2017 18:30 - 22:00

„Завръщане на душата“ е третият етап от работата ни със Сянката, след „Интеграция на сянката“ и „Вътрешното дете“.
В значителна степен оформянето на феномена „Сянка“ се дължи на различни травми и загуби, които сме преживели.

КАКВО Е ЗАВРЪЩАНЕ НА ДУШАТА или ДЕФРАГМЕНТАЦИЯ НА СЪЗНАНИЕТО?
Това е процес на контакт, разбиране, възприемане и лечение. Завръщане към първичното съзнание, с което влизаме в този свят, което съдържа способността да изпитваме удивление, радост, невинност, чувствителност, игривост и свобода.
При травматични, шокиращи или трудни преживявания на психично, емоционално, ментално и/или физическо ниво в мозъка ни се задейства естествен защитен механизъм, който има за цел да защити психиката. Този механизъм действа като отделя (подтиска) определени преживявания или аспекти от личността. В някои култури се нарича загуба на душата – фрагментация поради травма.
Въпреки първоначалното позитивно действие на този механизъм, всяка рана трябва да бъде не само превързана, но и излекувана в противен случай тя започва да създава проблеми.
Когато пренебрегнем тези блокирани части от себе си, в един етап от живота си, ясно започваме да изпитваме чувство за нецялостност, празнота и дефицити. В крайна сметка те могат да се проявят като хронични проблеми: тревожност, депресия, физически и психични заболявания, неудовлетвореност, усещане за безпътица и много други.

В тези две срещи ще призовем отделените фрагменти от душата ни да се завърнат.

Преминаването през този процес дава възможност да бъде разпуснат емоционалният заряд от минали травмиращи преживявания и за възстановяване на цялостната личност. Резултатът от тази практика е отваряне на пътищата към креативността, радостта, усещането за посока, хармоничните взаимоотношения, здравето, засилва виталността и възобновява жизнената енергия.

Време на провеждане:
20-ти и 21-ви Април
от 18:30ч. до 22:00ч.
В залата на InnerSelf, която е специално пригодена за вътрешни пътувания!
Някои от техниките, чрез които ще работим: Регресия; Вътрешно пътуване; Работа с дъха; Връщане на душата (дефрагментация); Вътрешна усмивка

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ
1. Действително да желаете дълбоко познание за себе си и участието ви да не е плод на нездраво любопитство.
2.Предварително записване.

ЗАПИСВАНЕ ЗА УЧАСТИЕ И ВЪПРОСИ:
ТЕЛ: 0889 722 483 или center@innerself.bg (молим да изпращате и телефонен номер за обратна връзка)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *