Вътрешното дете – Интеграция на сянката МОДУЛ II

More

09.03.2017 18:30 - 22:00

Каним ви на едно магично и трансформиращо пътуване, което ще ви докосне до една отдавана забравена част от самите вас!

Хармонията ни е присъща, само трябва да си спомним!

„Вътрешното дете“ е задълбочаване работата ни с „Интеграция на сянката“. В значителна степен оформянето на феномена „сянка“ се дължи на детските години и периода на възпитание и социализиране.

КАКВО Е РАБОТА С ВЪТРЕШНОТО ДЕТЕ?

Това е процес на контакт, разбиране, възприемане и лечение. „Вътрешното дете“ представлява първичното съзнание, с което влизаме в този свят, което съдържа способността да изпитваме удивление, радост, невинност, чувствителност, игривост и свобода.
При травматични, шокиращи или трудни преживявания на психично, емоционално, ментално и/или физическо ниво в мозъка ни се задейства естествен защитен механизъм, който има за цел да защити психиката. Този механизъм действа като отделя (подтиска) определени преживявания или аспекти от личността. В някои култури се нарича загуба на душата – фрагментация поради травма.
Въпреки първоначалното позитивно действие на този механизъм, всяка рана трябва да бъде не само превързана, но и излекувана в противен случай тя започва да създава проблеми.
Когато пренебрегнем тези блокирани части от себе си, в един етап от живота си, ясно започваме да изпитваме чувство за нецялостност, празнота и дефицити. В крайна сметка те могат да се проявят като хронични проблеми: тревожност, депресия, физически и психични заболявания, неудовлетвореност, усещане за безпътица и много други.
В тези две срещи ще се върнем към ранните си детски години, когато постепенно е започнало оформянето на емоционалните матрици, ще докоснем събития и взаимоотношения, които са предопределили и повлияли оформянето на личността, ще освободим натрупаните емоционални блокажи, които оформят част от нашето болково тяло, чрез което продължаваме да реагираме в зряла възраст.
Преминаването през този процес дава възможност да бъде разпуснат емоционалният заряд от минали травмиращи преживявания. А трансформацията на усещането за страдание във вътрешното дете е целебно преживяване, което може да възстанови цялостната личност, да отвори пътищата към креативността, радостта, усещането за посока, хармоничните взаимоотношения и т.н.Време на провеждане:
10-ти и 9-ти Март
от 18:30ч. до 22:00ч.
В залата на InnerSelf, която е специално пригодена за вътрешни пътувания!
Някои от техниките, чрез които ще работим: Регресия; Вътрешно пътуване; Работа с дъха; Връщане на душата (дефрагментация); Вътрешна усмивка

*Ако вземете участие в двата модула „Интеграция на сянката МОДУЛ I“ (9-10.02) ползвате 20% отстъпка от цената на двете мероприятия.

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ
1. Действително да желаете дълбоко познание за себе си и участието ви да не е плод на нездраво любопитство.
2. Препоръчителни са цветни, шарени дрехи.
3.Предварително записване и заплащане.
ВОДЕЩ: Кристина Дойчинова – психотерапевт и водещ на различни семинари и практики за себепознание, трансформация на личността и терапия. Специалист в областта на хипноза, трансперсонална и преживелищна терапия.
ЗАПИСВАНЕ ЗА УЧАСТИЕ И ВЪПРОСИ:
ТЕЛ: 0889 722 483 или center@innerself.bg (молим да изпращате и телефонен номер за обратна връзка)

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *