Женското начало или Кръгът на сила

More

18.03.2017 Цял ден

Innerself

ул. Балканджи Йово 5

0889 722 483

Здравейте, след дълго очакване, с огромно удоволствие ви каним да се присъедините към поредната среща от семинарите Женското начало – Кръгът на сила

 Върнете се към пълния потенциал на Жената в себе си!

Какво представлява семинарът „Женското начало“?

За всеки участник в семинара ще бъде изготвена персонална астрална карта (енергийна астрология), в която ще бъдат разгледани тенденциите в индивидуалното енергийно устройство (преобладаващи, дефицитни или балансирани са земната, водна, въздушна и огнената енергия), какво влияние има това и как може да бъде трансформирано или използвано по благотворен начин (Осъзнаване на фино ниво, как функционирам?; Уроци за научаване; Формата, чрез която  изразяваме творческата си  енергия; Подаръците ни  в наталната карта).

Ще се впуснем в изследване на себе си, осъзнаване на възприети модели на поведение и мисловни конструкти, пречистване от:  вярвания, които ограничават проявлението на пълния женски потенциал; травматичен опит от миналото, който изкривява възприятията и реакциите;  страхове, ограничаващи движението ни в света; кармични обременености, които ни предопределят.

Ще обърнем внимани на възможното негативното отражение над здравето, което имат подобни наслоявания: тежък ПМС; нарушена функция на щитовидната жлеза, доброкачествени/злокачествени заболявания на гърдите/женска полова система, репродуктивни и чести генекологични смущения, ранна и/или тежка менопауза и т.н.

Чрез мощни преживелищни техники (дишане Буганшу; Точка на покой; водена визуализация, трансов танц и още…) ще работим за възобновяване на връзката със себе си – вселената, земята и жената във всичките и проявления, завръщайки се към женското начало и необятния чист потенциал на съществото.
Ще работим с четирите елемента: Въздух; Вода; Огън; Земя

Семинарът Женското начало е стъпка към разгръщането на базовия потенциал, водещ към едно по-хармонично общуване със света, път за изцеление на жената в нас и поколенията наши майки.
Имаме избор дали да бъдем част  от критичната маса за квантов скок на колективното съзнание в една нова ера на общуване или ще останем в застой и конфликти.
Още за системата „Кръгът на сила“

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ
1.Предварително записване (нужно е техническо време за изготвяне на астрологична карта)
2.Голям шал или голямо парче плат.
3.Постелка, лека завивка и удобни дрехи.

ПРОГРАМА:
Програмата на този семинар винаги се е подчинявала на ред от по-висш порядък, който се разжда в зависимост от групата и потребностите ѝ.
Ще се редуват практики, енергийна астрология и почивка, но тяхната последователност няма да е определена от линейната логика.

Време на провеждане:
18-ти и 19-ти Март
от 10:00ч. до 18:00ч.
За онези, които ще вземат участие за първи път в „Женското начало“ има предварителна среща на
на 17-ти от 18ч. – Въведение в астрологичната ви карта.

 

ВОДЕЩ: Кристина Дойчинова – психотерапевт и водещ на различни семинари и практики за себепознание, трансформация на личността и терапия. Специалист в областта на хипноза, трансперсонална и преживелищна терапия.
ЕНЕРГИЙНА АСТРОЛОГИЯ: Петя Димитрова


ЗАПИСВАНЕ ЗА УЧАСТИЕ И ВЪПРОСИ:
ТЕЛ: 0889 722 483 или center@innerself.bg (молим да изпращате и телефонен номер за обратна връзка)