Женското начало или Кръгът на сила

More

10.03.2018 10:00

КРЪГЪТ СЕ СЪБИРА ОТНОВО!

„ЖЕНСКОТО НАЧАЛО“ е идея, която вече трета година събира жени с различен мироглед, живот, интереси и цели, но еднакви по способността им да обичат и дават.

Тази година, отново през март, се събираме да почетем, в най-женския месец, силата на споделянето и обединението, така както са го правили нашите майки, баби и пра баби. Събираме се да лекуваме себе си и тях.

Как ще протече тазгодишният гръг?

* Всяка дама от семинара ще изработи специален личен амулет от вълна и кристал, в който ще положи своите намерения за здраве, промяна или някаква конкретна лична нужда. Чрез вълнените нижки, вие сами ще лекувате и наричате своя живот. Чрез песента ще втъчем в тях магичния глас на намеранията.
Техниката, която ще използваме за изработката на амулетите е плъстене, това е метод за обработка на вълна, който нашите баби използват от столетия и ще е един от начините да осъществим по-добра свързаност с дълбоката женска същност.

* В тези два дни се впускаме в изследване на себе си, осъзнаване на възприети модели на поведение и мисловни матрици, пречистване от: вярвания, които ограничават проявлението на пълния женски потенциал; травматичен опит в миналото, който изкривява възприятията и реакциите; страхове; кармична или родова обремененост.
Обръшаме специално внимани на възможното негативното отражение над здравето, което имат подобни наслоявания: тежък ПМС; нарушена функция на щитовидната жлеза, доброкачествени/злокачествени заболявания на гърдите/женска полова система, репродуктивни и чести генекологични смущения, ранна и/или тежка менопауза и т.н.
Чрез различни преживелищни техники ще трансформираме и прочистваме емоционалното състояние, вътрешната болка, срма и вината като възобновяваме връзката със своята същност – вселената, земята и жената във всичките и проявления, завръщайки се към женското начало и необятния чист потенциал.

Семинарът Женското начало е стъпка към разгръщането на едно по-хармонично общуване с любов, път за изцеление на жената в нас и поколенията наши майки.

ПРОГРАМА:
Програмата на този семинар винаги се е подчинявала на ред от по-висш порядък, който се ражда в зависимост от групата и потребностите ѝ. Ще се редуват практики, изработване на амулети и беседи, но тяхната последователност няма да е определена от линейната логика.

ОСНОВНИ ТОЧКИ:
– Свързване и обединение на кръга
– Свързване с женската родова линия
– Лечение по женската нижка
– Физическото здраве
– Изработване на амулет

ВОДЕЩ: Кристина Дойчинова психолог, хипнотерапевт и НЛП Треньор (коуч). Водещ на различни семинари и групи за терапия, себепознание и личностно развитие. 
“ Женското начало е едно от големите ми вдъхновения. Невероятно е да виждаш колко хармонично и чисто могат да общуват жените в кръга, независимо от различията им и да знаеш, че си част от промяната на техния прекрасен живот!“

ВРЕМЕ НА ПРОВЕЖДАНЕ
10-ти и 11-ти Март
от 10:00ч. до 18:00ч.

ЗАПИСВАНЕ ЗА УЧАСТИЕ И ВЪПРОСИ:
ТЕЛ: 0889 722 483 или center@innerself.bg (молим да изпращате и телефонен номер за обратна връзка)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *