Терапия – Себепознание – Промяна

Същността на терапията е промяната.
Срещи, в които прочистваме ограничаващи спомени, нагласи, идеи и състояния,
които понижават качеството на живот на човека.


 Всеки един психичен, емоционален или душевен дисбаланс е вид ограничение, което може да се изразява по различен начин. От усещането за застой и несправяне в житейските ситуации, за емоционална нестабилност и трудни взаимоотношения до фобии, страхове, зависимости, депресивни, тревожни, стресови и панически състояния.

Индивидуалните срещи са свързани с осъзнаването и промяната на значими за личната история навици и състояния (емоции, нагласи, вярвания), с достигане и интегриране на нужните вътрешни ресурси и качествено подобряване способността за комуникация. Създаване на алтернативи и нови, по-добри, възможности за избор.
Човекът го усеща като чувство на свобода и желание за активност и развитие, като добро настроение и приток на жизнени сили.

В индивидуалните срещи използвам различни методи, чрез които биват предефинирани психични или емоционални състояния и вярвания, породени от минали ситуации, събития и травми в живота, които носят трудности в настоящето. В тези срещи изследвате собствените си мисловни карти и запечатани матрици и се научавате как да оформяте по-здравословни и благодатни навици и модели.

 

„Хората правят най-доброто, на което са способни и дават всичко от себе си, независимо, че за страничния наблюдател може и да не изглежда така.” Вирджиния Сатир

 

 

Прочетете повече за методите  ТУК
Прочетете повече за мен  ТУК

Запиши час за индивидуална среща на: center@innerself.bg
Срещите протичат в рамките на 60ми.- 90мин.

                                             Разгледай програмата „Емоционално лечение“ в 6 срещи.