Програма – Емоционална свобода

Чувствата, които изпитвате, емоциите, които ескалират са система
от реакции, оформила се в следствие на целия житейски опит, на всички преживявания и случки още от ранна детска възраст. Емоционалните състояния диктуват реакциите, поведението и себеусещането.

*

В тази програма от 6 срещи освобождавате негативните емоционални състояния и „запечатани“ усещания от миналото, които носят негативи в настоящето. Научавате се да разпознавате и управлявате емоциите си без да ги подтискате. Програмата е насочена към специфичните индивидуални нужди – мисловни матрици и вярвания, които възпрепятстват свободното разгръщане на потенциала и усещане за радост от живота.

*

След нея човек има засилено усещане за свобода, добро настроение, справяне, увереност и лекота, по-пълноценна междуличностна комуникация, по-хармонични интимни взаимоотношения и усещане за повече възможности в живота.

Програмата за емоционална промяна е изградена от 6 индивидуални срещи, в нея прилагам техники от НЛП и Хипноза, методи, които в последните десетилетия се доказаха като едни от най-ефективни подходи за бърза и трайна позитивна промяна.

 

Запиши се за програмата (сега с 20% отстъпка) ТУК
(като оставите две имена и телефон за обратна връзка)
Срещите са с продължителност 60ми.- 90мин.
Допълнителна информация за цени и отсъпки: тел:
0889 722 483
center@innerself.bg

Прочетете повече за методите  ТУК
Прочетете повече за мен  ТУК