За мен

 

Здравейте, казвам се  Кристина Дойчинова и съм основател на Работилница за Светове InnerSelf.  От 2005г. изучавам и практикувам  методи за терапия, себепознание и разгръщане на личностния потенциал. Имах възможността да се срещна със специалисти и учители от различни школи, системи и култури, при които да усвоя задълбочени техники и инструменти, чрез които да подкрепя клиента за постигане на целите му. Вдъхновява ме способността на човек, в подходяща среда, да открива своята истина и посока.
В практиката си използвам подходи от Хипноза и Хипнотерапия; Регресия; Трансперсонална психология; Гещалт психология; Прогресия; Интензивно контролирано дишане (КИД); Водна терапия WaterRebirth, НЛП и различни вербални и невербални преживелищни методи.
В последните седем години съм провела над 4000 групови и индивидуални сесии по Контролирано Интензивно Дишане (КИД) и редица семинари за разгръщане на личностния потенциал, себепознание и терапия. На база опита, наблюдения и емпирична практика оформих системата КИД.

Завършила съм Психология към ЮЗУ "Неофит Рилски", преминала съм множество следдипломни квалификации в областта на преживелищната терапия: Инструктор по пневмокатарзисни практики (ИИД); обучение по Хипноза; Хипнотерапия; Трансперсонална Хипнотерапия; Watsu Basic; Liquid Flow Basic; Професионален Коуч към НЛП България.

Индивидуалните сеанси, групови сесии и семинари, които водя, са насочени към стимулиране на човек да открие своята истина, цел и посока, да се освободи от вътрешните и външни пречки, развивайки капацитета и способностите си за пълноценно общуване, да внесе приемане, радост и мир в живота си по свой уникален път със свое собствено темпо.

 
 

За мен ‘отпускането’ беше ‘пускане-от’

Благодарност за споделянето! Летен семинар „Отпусни се!“ 2017г. …

Тъгата и Яростта

Много често срещаме гневните и тъжни лица на познати и непознати, на …