За мен

 

Здравейте, казвам се  Кристина Дойчинова и съм основател на Работилница за Светове InnerSelf.  От 2005г. изучавам и практикувам  методи за терапия, себепознание и разгръщане на личностния потенциал. Личните и професионални търсения, които имам ме срещнаха със специалисти и учители от различни школи, системи и култури, където усвоявах  техники и инструменти за работа с психо-емоционалните човешки състояния, за постигане и интегриране на позитивни промени в живота. Вдъхновява ме способността на човек, в подходяща среда, да открива своята истина и посока, своя мир, вдъхновение и вяра.
В практиката си използвам подходи от Хипноза и Хипнотерапия; Трансперсонална психология; Гещалт психология; Дихателна техника Буганшу; Водна терапия WaterRebirth ; НЛП; различни вербални и невербални преживелищни методи.
В последните седем години съм провела над 4000 групови и индивидуални дихателни сесии и редица семинари за разгръщане на личностния потенциал, себепознание и терапия. На база опита, наблюдения и емпирична практика оформих системата Буганшу.

Завършила съм Психология към ЮЗУ "Неофит Рилски", обучение за Инструктор по пневмокатарзисни практики; обучение по Хипноза; Хипнотерапия; Трансперсонална Хипнотерапия; Watsu Basic; Liquid Flow Basic; Професионален Коуч към НЛП България; НЛП Мастър Практик към НЛП България (сертифициран от НЛП обществото на Ричард Бандлър).

Индивидуалните срещи, групови сесии и семинари, които водя, са насочени към стимулиране на човек да открие своята истина, цел и посока, да се освободи от вътрешните и външни пречки, развивайки капацитета и способностите си за пълноценно общуване, да внесе приемане, радост и мир в живота си по свой уникален път със свое собствено темпо.

 
 

Вярваш ли…?

Вярваш ли, че имаш право да живееш с радост в душата, с ум пълен с мечти …

„Ценното време на зрелостта“- Марио де Андраде

Марио де Андраде (1893г. – 1945г.) е бразилски поет, писател и изследовател …

Упражнение за промяна и прочистване на мислите

 Всяка една от следващите мисли, взети от познанието на Дон Хуан, заслужава …